Billige lån

Del

Er du interesseret i at finde et billigt lån? I denne artikel vil vi diskutere dine muligheder for at finde billige lån, så du kan låne penge uden at betale for meget.

Med et billigt lån kan du typisk låne 5.000-100.000 kroner, men i nogle tilfælde langt mere. Det kan også være du har et endnu mindre lånebehov, hvilket du naturligvis også kan få opfyldt.

Der stilles lave krav til billige lån

Her på Lan24.dk, har vi udvalgt specifikke långivere, der kun stiller få krav til sine kunder.

Hos de typiske långivere, såsom banker og andre pengeinstitutter, skal du opfylde en lang række forskellige krav. Du skal typisk stille sikkerhed for lånet og fortælle hvad, du skal bruge pengene til.

Sådan er det ikke med de billige lån, du finder her på siden.

Du skal nemlig hverken stille sikkerhed for dit lån eller svare på ubehagelige spørgsmål. De indbærer eksempelvis, at du kan bruge pengene på lige netop det, som du har lyst til. Der er ingen grænser andet end din egen fantasi.

Når det er sagt, så stiller udbyderne af billige lån dog også nogle krav til dig. Her er nogle af dem:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal være mindst 18 år (hos nogle långivere mindst 20 eller 23).
  • Du skal have bopæl i Danmark.
  • Nogle långivere kræver også at du har et vist indkomstniveau, men sjældent mere end 125.000 kroner om året.

Sådan tager du et billigt lån

For et finde det billigste lån for dig, er du nød til at sende flere låneansøgninger afsted.

Det er sådan, at det er fuldstændig uforpligtende at sende en låneansøgning. Det skal forstås på den måde, at du ikke siger ‘ja tak’ til at tage lånet, bare fordi du har sendt en ansøgning.

Det er nemlig først når du har sendt din ansøgning, at långiveren udarbejder sin kreditvurdering, hvorefter du modtager din unikke låneaftale. På dette tidspunkt skal du først ‘takke ja’ til lånet, hvilket typisk sker ved at skriver under på låneaftalen med NemID.

Hvor billigt (eller dyrt) lånet er, afhænger af den individuelle kreditvurdering, som långiveren foretager af dig. Derfor vil du måske opleve, at renten er højere, end den laveste rente, som långiveren reklamerer med på sin hjemmeside.