Hurtig lån

Del

Et hurtig lån er, som navnet indikerer, et lån som kan tages meget hurtigt. Det er en låntype, der i dag for alvor har fundet sin plads på det danske marked.

Udbyderne af hurtig lån har den fordel, at de er langt hurtigere end de andre pengeinstitutter. Hvis du vil låne penge i banken, skal du igennem mange forskellige og besværlige processer. Det kan være drænende og uoverskueligt at låne penge på den måde.

Med et hurtig lån slipper du for alt besværet. Du skal bare sende din låneansøgning og vente på at blive godkendt. Du kan faktisk ofte have pengene på din konto den samme dag, som du sender din ansøgning og senest en bankdag efter.

Endnu en fordel ved hurtig lån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du kan altså bruge det til lige dét, som du har lyst til. Din långiver stiller normalt ingen spørgsmål til lånets formal.

Lånetid og lånebeløb

Et hurtig lån kommer i mange størrelser. Det kan være alt fra de helt små beløb på 1.000-10.000 kroner og til de noget større beløb på mellem 100.000-400.000 kroner. De fleste har dog et lånebehov på noget derimellem.

Hos den typisk udbyder af hurtig lån, kan du låne 10.000-50.000 kroner med en lånetid på 1-5 år. Hvad der passer bedst til dig er naturligvis helt individuelt.

Husk på, at jo længere en lånetid du vælger, jo dyrere bliver lånet og jo langsommere bliver du gældfri. Det kan dog være godt, hvis du gerne vil have lidt flere penge at bruge fra måned til måned.

Et større lånebeløb betyder ligeledes et dyrere lån. Vi anbefaler derfor, at du ikke låner flere penge, end hvad du har behov.

Sådan finder du det bedste hurtig lån

Vi anbefaler at du ansøger om et lån så mange steder som muligt. På den måde har du nemlig større mulighed for at finde det billigste og bedste lån.

Det er nemlig sådan, at bare fordi en långiver skriver, at et lån har en rente på 10%, forholder det sig ikke nødvendigvis sådan i dit tilfælde. Først udarbejder långiveren en hurtig kreditvurdering, som er individuel for låneren.

Når det er gjort sendes, det endelige lånetilbud, som du så kan godkende eller afslå. Husk altid at læse lånevilkårene igennem inden du beslutter dig for at takke ja til et lån.

Har du brug for et hurtig lån?

Før du vælger at låne penge, bør du altid finde svar på følgende ting:

  • Hvor mange penge har jeg til overs hver måned til at betale ydelse?
  • Kan det bedre betale sig at spare op?
  • Er det nødvendigt at lån til den ting, jeg gerne vil købe?

Du bør spørge dig selv om disse ting. Nogle gange falder vi over et tilbud, som sagtens kan vente. Andre gange er det den rigtige beslutning at tage et lån. Det hele kommer an på situationen, og du kan jo låne til lige hvad du har lyst til.

Husk: Det er uforpligtende at sende en låneansøgning.