Quick lån

Del

Har du tanker om at tage et quick lån? Det kan være du skal på ferie eller mangler en ny mobiltelefon. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvordan du kan låne penge hurtigt og enkelt.

Hvad er et quick lån?

Et quick lån er et lille lån med en kort løbetid. Ofte er lånet på kun 500-10.000 kroner med en løbetid på 30-60 dage. Denne type lån har det tilfælles med forbrugslånet, at det er et lån uden sikkerhed, der er rettet mod privatpersoner.

Når du tager et quick lån, vil der ikke blive spurgt ind til, hvad du skal bruge pengene på. Du kan altså bruge dem på nøjagtig hvad du har lyst til. Mange mennesker bruger eksempelvis lånet til at tage ud og rejse for, eller til at købe noget nyt elektronik til hjemmet.

Det er altså et lån, som er meget fleksibelt, hvilket er en af grundene til, at det er så populært, som det er. Forestil dig, at du tog ned i dit pengeinstitut for at tage et lån. Du ville først skulle tage en lang samtale med en rådgiver og gennemgå en hulens masse papirarbejde. Det ville tage rigtig lang tid før du fik dine penge. Sådan er det ikke med et quick lån.

Så kvikt er et quick lån

Som navnet indikerer, så er der tale om en låntype, hvor du får pengene rigtig hurtigt. Du får ofte svar efter så lidt som 1 minut, direkte på din skærm eller via email. Og faktisk kan du i nogle tilfælde have pengene på din konto indenfor 1 times tid efter du har sendt din låneansøgning.

Hvis du ikke har lyst til at vente i flere dage med at få dine penge udbetalt, så er et quick lån det rigtige for dig. Der er kun nogle få krav, du skal opfylde for at tage et quick lån:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal være mindst 18 år (20 eller 23 år i nogle tilfælde)
  • Du skal have bopæl i Danmark

Hvis du opfylder disse krav, så er det bare at sende en ansøgning, så kan du hurtigt have dit lån. Husk at det er uforpligtende at sende en låneansøgning, du har med andre ord ikke takket ja, før du underskriver en låneaftale med dit NemID.