Rentefrit lån

Del

Ja, du læste titlen rigtigt. I dag er det muligt at tage et rentefrit lån. Med hvordan kan det egentlig være? Og hvor kan man tage et rentefrit lån?

Hvis du overvejer at tage et rentefrit lån, så vil du garanteret gerne vide mere. Vi vil forsøge at besvare disse samt flere spørgsmål i denne artikel.

Et rentefrit lån er et billigt lån

Der er forskel på et rentefrit lån og et gratis lån. Der kan godt være gebyrer på et rentefrit lån, hvilket altså betyder, at lånet ikke er helt gratis.

Et gratis lån derimod er 100% gratis. Ingen gebyrer, ingen renter, ingen skjulte omkostninger.

Dermed ikke sagt, at et rentefrit lån ikke også kan være gratis. For det kan det godt, hvis ingen andre gebyrer følger med. Desuden vil

Hvor meget kan jeg låne rentefrit?

Der findes flere former for rentefri lån. Flere långivere tilbyder sms lån i størrelsen 3.000-6.000 kroner enten rentefrit eller helt gratis, hvis det er første gang du låner hos dem. Disse lån skal være betalt tilbage efter højst 30 dage, ellers vil der komme renter på og eventuelt rykkergebyrer.

Andre långivere tilbyder dig en kassekredit på op til 15.000 kroner, som er rentefri i de første 30-45 dage afhængigt af långiveren.

Det er naturligvis op til dig selv at vurdere, hvor meget du har brug for at låne. Du bør også tænke over, hvor hurtigt du kan betale et lån af den valgte størrelse tilbage igen.

Vi anbefaler altid, at du betaler dit lån tilbage så hurtigt som muligt, eftersom det er det billigste for dig. Jo længere tid du bruger på at betale af, jo hurtigere bliver du gældfri.

Hvorfor kan jeg tage et rentefrit lån?

Du har måske tænkt over, hvorfor långivere vil give dig et rentefrit, og måske endda et gratis lån. Långiverne deler naturligvis ikke penge ud gratis, uden der er en bagtanke med det.

Du kan kun tage et rentefrit lån, hvis det er første gang du låner penge hos den givne långiver. Det som långiverne håber på er, at næste gang du får brug for at låne penge, så vender du tilbage til den samme långiver igen.

Det er altså en måde at skaffe nye kunder på. Denne måde at lokke kunder til på er blevet meget populær, fordi konkurrencen på det danske lånemarked er blevet meget hård de seneste år.

Det er jo kun godt for os forbrugere.

Det kan du bruge et rentefrit lån til

De rentefri lån, som vi har diskuteret i denne artikel, kan du bruge på lige hvad du har lyst til.

Der er tale om lån uden sikkerhed, så det er altså meget fleksible lån. Du vil heller ikke blive spurgt om, hvad du skal bruge lånet til. Du kan altså bruge det til en ny smartphone, din badeferie eller til nød, hvis bilen en dag bryder sammen.

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi ønsker dig al held og lykke med dit rentefri lån. Du kan finde långivere, der tilbyder disse lån her på Lan24.dk. Husk, at det er uforpligtende at sende en låneansøgning.